Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Acrylic Nails Near Me Open Now

Manikyrer och pedikyrer i Stockholm

Här hittar du de bästa nagelsalongerna i Stockholm!

Letar du efter en härlig manikyr eller pedikyr i Stockholm? Då har du kommit rätt! Här tipsar vi om några av stadens bästa nagelsalonger. Oavsett om du vill ha en enkel manikyr eller en mer avancerad behandling med akryl eller gelé, så hittar du garanterat en salong som passar dig.

Xinh Xinh Salong

Xinh Xinh är en av de mest populära nagelsalongerna i Stockholm. Salongen erbjuder ett brett utbud av behandlingar, från klassiska manikyr och pedikyr till mer avancerade behandlingar som akrylnaglar och gelénaglar. Xinh Xinhs nagelterapeuter är mycket duktiga och erfarna, och de använder alltid produkter av hög kvalitet.

Paulas Libra Nails

Paulas Libra Nails är en annan populär nagelsalong i Stockholm. Salongen är känd för sina snygga och kreativa nageldesigner. Paulas Libra Nails erbjuder även ett brett utbud av behandlingar, från enkla manikyr och pedikyr till mer avancerade behandlingar som nagelkonst och nagelförlängningar.

Nail Art by Sopheap

Nail Art by Sopheap är en nagelsalong som specialiserar sig på nagelkonst. Salongen erbjuder ett stort utbud av olika nageldesigner, från enkla mönster till mer avancerade 3D-naglar. Nail Art by Sopheap är perfekt för dig som vill ha unika och iögonfallande naglar.

Princess Nails

Princess Nails är en nagelsalong som erbjuder ett brett utbud av behandlingar, från klassiska manikyr och pedikyr till mer avancerade behandlingar som akrylnaglar och gelénaglar. Princess Nails har även ett stort utbud av nagellack och nageldekorationer, så att du kan skapa din egen unika nageldesign.


Komentar